Kolase Wanita Pertengahan 30an
Mung Urip Single lan Dating

Pertengahan 30an, Wanita, Bujang lan Apik tenan

Babagan sing terakhir sing dakkarepake yaiku miwiti maneh blogku kanthi semangat liwat blog liyane. Nanging nalika ndeleng judhul artikel Vogue.com sing dituduhake ing Twitter sawetara minggu kepungkur, biskuitku dadi kobong. "Kepiye Aku Dadi Wong Paling Tunggal ing Grup Aku?" Aka, "Pertengahan 30-an lan Bujang: Apa Aku Ngenteni Suwe Ora…

Babagan sing Paling Gedhe KANE

Babagan Paling Gedhe KANE # 1: GreenBeauty

Taun kepungkur, ing jantung karantina COVID-19, aku luwih seneng nggunakake sumber daya online perawatan rambut alami. Dadi ing omah mesthi menehi wektu ekstra kanggo nindakake, lan aku ngerti yen dudu aku siji-sijine. Kanca, kulawarga, rekan kerja, forum online – meh kabeh petani rambut sing aku ngerti wis mutusake kunci dheweke tuwuh kanthi minimal ...

Bocah wadon lungguh ing sendhang
Nonfiksi & Sindiran

Nggawe Blog Bali (alias Selamat Tahun Baru!)

Salam, kabeh, lan seneng, Sugeng Warsa Enggal! Aku kabeh bisa setuju manawa kita ora nate kuciwa yen bakal mlaku ing taun 2020. Nanging sapa ngerti - bisa uga ana sawetara wong sing ngerti. Aku ngerti manawa kita kabeh kepengin nyelehake 365 dina pungkasan, nanging kanggo mesthekake yen kita ngelingi kenapa kita ngucapke matur nuwun banget amarga muncul taun anyar,…

brandee ing lotus
Mung Urip

Pikiran B Kanggo Nggawe Pakaryan - Maneh

Aku bakal nggawe iki cepet lan reged. Minangka kolektif, kita kabeh wis ngalami siji taun kepungkur ing taun 2020. Secara individu, aku bisa mbayangake apa sing sampeyan alami - lan perasaan, ing ndhuwur kabeh kedadeyan kasebut. Minangka kanggo aku, wis dadi pirang-pirang roller coco mental, emosi, lan fisik…

Kesehatan Mental lan Emosi Mung Urip

Sugeng Dina Internasional Wanita !!!

Aku pengin mikir manawa Tabungan Siang awan padha semangat kaya kita kabeh kanggo miwiti dina sing apik iki - dina iki (sanajan kita kudu ngrayakake saben dina) kita kanthi resmi ngrayakake wanita ing endi wae. Minangka wanita, aku mesthi berjuang karo identitas - yaiku, kepiye aku dadi wanita sing paling apik? Apa aku nyoba…

Single lan Dating

Cara sing Kita Tanggal

Kepiye aku tresna marang sampeyan? Ayo kula ngetung cara. Elizabeth Barrett Browning Aku mesthine wis sadhar yen mung kedadeyan edan nalika jam 11 wengi. Kanggo aku, aku nyoba nggawe kasur ukuran ing ratu ing lawang ngarep, nalika ngenteni salah sawijining kanca teka sawise kerja lan nulungi aku ...

Ati raga Mung Urip

2020: Taun Resolusi lan Transformasi

Klik ing kene kanggo langsung "ngrampungake" Taun Baru 2020! Iki minangka panjelasan sing menarik yen sampeyan wis diwasa yen sampeyan durung duwe owah-owahan, budi pakerti, wiwit isih cilik. Yen sampeyan rapi kaya bocah, kanthi naluri mbuwang dolanan sawise main, mesthine sampeyan isih kepenak njaga karesikan ing…