Ing Nulis

NaNoWriMo, Aku Mekaten

Aku ngobrol karo kancaku Rebecca sawetara wektu kepungkur, sing crita babagan tantangan sing ditindakake ing kelas latihan barre. "Tujuane yaiku ngrampungake 45 kelas barre sajrone 30 dina," ujare. Aku dudu matématikawan, nanging nomer kasebut mandheg aku. “Ngenteni. Iki tegese sampeyan bakal duwe…