Single lan Dating

Cara sing Kita Tanggal

Kepiye aku tresna marang sampeyan? Ayo kula ngetung cara. Elizabeth Barrett Browning Aku mesthine wis sadhar yen mung kedadeyan edan nalika jam 11 wengi. Kanggo aku, aku nyoba nggawe kasur ukuran ing ratu ing lawang ngarep, nalika ngenteni salah sawijining kanca teka sawise kerja lan nulungi aku ...

Nulis Prompts

Prompt Panulis: Portal

Dina iki minangka Nick Drake, yaiku dina sing mlaku-mlaku dawa, kanthi santai njupuk hobi sing dijanjeni dhewe bakal rampung, golek wong sing ditresnani sajrone ngombe sing anget… lan maca crita-crita cilik sing nyenengake sing diilhami, citra surealis. Aku rada kasep wiwit ngirim pesen panulis pungkasan. Muga-muga sampeyan maca lan nikmati,…

Ing Nulis

NaNoWriMo, Aku Mekaten

Aku ngobrol karo kancaku Rebecca nalika kepungkur, sing crita babagan tantangan sing ditindakake ing kelas latihan barre. "Tujuane yaiku ngrampungake 45 kelas barre sajrone 30 dina," ujare. Aku dudu matématikawan, nanging angka-angka kasebut ngaso. “Ngenteni. Iki tegese sampeyan kudu nindakake paling ora rong ...

Nonfiksi & Sindiran Super Introvert

Pungkasan Wiwitan: Taun Rookie Minangka Aktor Swara

"Lan, kuwi bungkus Kesha Charles!" Iku panulis / direktur / produser Zachary Vaudo sing ngirim potongan pungkasan ing tumindakku pungkasan minangka pembunuh lan cyberpunk setan pembunuh drama audio horor musim ketiga, The Crow Crow Stories. Saka viewport saka njero soundbooth, aku ndeleng garwane lan kanca penulis / direktur / produser, Ellie Collins, mudhun ing kursi ...