Shëndeti mendor dhe emocional Thjesht Jetesa

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas !!!

Do të doja të mendoja se Koha e Kursimit të Ditës ishte po aq e etur sa ne të tjerët për të filluar këtë ditë të bukur - këtë ditë ku (edhe pse duhet ta festojmë çdo ditë) ne festojmë zyrtarisht gratë kudo. Si grua, gjithmonë kam luftuar me identitetin tim - domethënë, si mund të jem gruaja më e mirë që mund të jem? A mundohem

Beqar dhe Takim

Mënyrat me të cilat datojmë

Si te dua ty? Më lejoni të numëroj mënyrat. Elizabeth Barrett Browning Unë duhet ta kisha kuptuar kohë më parë se vetëm gjërat e çmendura ndodhin në orën 11 të natës. Për mua, unë isha duke u përpjekur të gjeja një dyshek të madh të një mbretëreshe në një kuti përmes derës time, ndërsa prisja që një nga miqtë e mi të vinte pas punës dhe të më ndihmonte ...

Vetë-kujdesit Thjesht Jetesa

2020: Viti i Zgjidhjeve dhe Transformimit

Klikoni këtu për të shkuar drejt te "zgjidhjet" e Vitit të Ri 2020! Anshtë një zbulim interesant për të kuptuar mirë në moshën e pjekurisë tuaj që jeni shumë e pandryshuar, e personalizuar, që kur keni qenë fëmijë. Nëse keni qenë i zoti si fëmijë, duke i lënë lodrat tuaja instinktivisht pasi keni luajtur, ju ndoshta ende gjeni kënaqësi të ëmbël në ruajtjen e asaj pastërtie në

Thjesht Jetesa

Çfarë të bëni kur nuk dini çfarë të bëni

Anshtë një nënvlerësim të thuash që gjysma e dytë e vitit 2019 mori disa kthesa që nuk i prisja. Unë qëndrova në udhëkryq të shumëfishtë mbi të cilin nuk kisha asnjë kontroll. Mendova se po trajtoja gjithçka në mënyrën më të mirë të mundshme, por gjërat fillimisht nuk dukej se po përmirësoheshin. Të gjithë kemi qenë në ato situata. A jam në marrëdhënien e duhur

Udhëzime për të shkruar

Kërkesa për të shkruar: Portali

Sot është një ditë e mirë e Nick Drake - një ditë kur ju bëni shëtitje të gjata, merrni me ngulm atë hobi që i keni premtuar vetes se do të mbaroni, do të arrini me të dashurit tuaj për një pije të këndshme dhe të ngrohtë ... dhe lexoni histori të këndshme të vogla të frymëzuara nga të mrekullueshme, imazhe surreale. Unë jam pak i vonuar që nga postimi i kërkesës së shkrimtarit tim të fundit. Shpresoj të lexoni dhe të kënaqeni,

Mbi shkrimin

NaNoWriMo, Ja ku vij

Po flisja me shoqen time Rebecca pak kohë më parë, e cila po më tregonte për një sfidë që kishte ndërmarrë në klasën e saj të stërvitjes barre. "Qëllimi është të përfundoj 45 klasa barre në 30 ditë," më tha ajo. Unë nuk isha matematikan, por ata numra më dhanë pauzë. “Prisni. Kjo do të thotë që do të duhet të bësh të paktën dy

Fiction & Satire Super introvert

Fundi i një Fillimi: Viti im Rookie si Aktor i Zërit

"Dhe, kjo është një mbështjellëse për Kesha Charles!" Ishte shkrimtari / regjisori / producenti Zachary Vaudo i cili dha kasaphanën e fundit në aktin tim të fundit si plumb dhe demon vrasës i sezonit të tretë të dramës audio tmerr, Tregimet e Gjakut të Gjakut. Nga pamja nga kabina e zërit, unë pashë gruan e tij dhe kolegun tjetër shkrimtar / regjisor / producent, Ellie Collins, duke rënë në karrigen e saj her