Pertengahan 30an Awéwé Kolase
Kantun Hirup Sujang sareng Bobogohan

Pertengahan 30an, Awéwé, Bujang sareng Heboh

Hal panungtungan anu kuring maksadkeun lakukeun nyaéta balikan deui blog abdi kalayan nada anu teu jelas tibatan blog anu sanés. Tapi nalika kuring ningali judul tulisan Vogue.com dibagi dina Twitter sababaraha minggu ka pengker, biskuit kuring janten rada kaduruk. "Kumaha Kuring Janten Jalma Tunggal Tukang Dina Grup Kuring?" Aka, "Pertengahan 30-an sareng Bujang: Tuh…

Sujang sareng Bobogohan

Cara-cara Anu Urang Tanggal

Kumaha kuring bogoh ka anjeun? Hayu atuh itung jalan. Elizabeth Barrett Browning Kuring kuduna sadar baheula yén ngan ukur hal-hal gélo anu lumangsung jam 11 wengi. Pikeun kuring, kuring nyobian ngabijilkeun kasur ukuran-ratu dina kotak payuneun panto payun kuring, nalika kuring ngantosan salah sahiji réréncangan sumping…

Kantun Hirup

Naon anu Kedah Laksanakeun Nalika anjeun Henteu Terang Naon Anu Kedah dilakukeun

Mangrupikeun pernyataan anu jelas yén paruh kadua taun 2019 tos sababaraha giliran anu teu disangka. Kuring nangtung di sababaraha jalan persimpangan anu kuring henteu leres-leres teu kendali. Teu sangka kuring nanganan sagala cara ku cara anu pangsaéna, tapi hal-hal mimitina sigana moal ningkat. Urang sadayana parantos aya dina kaayaan sapertos kitu. Am…

Nulis Prompts

Nulis Ajakan: Portal

Dinten ayeuna mangrupikeun dinten Nick Drake sapertos dinten – sapoé nalika anjeun jalan-jalan panjang, liren nyandak hobi anu anjeun janji pikeun diri anjeun anu bakal bérés, néwak anu dipikacinta ku inuman anu raoseun ... sareng maca carita leutik anu pikaresepeun diideuan ku anca citra surealis. Kuring rada telat saprak ngeposkeun ajakan panulis terakhir kuring. ABDI …

Dina Nulis

NaNoWriMo, Ieu Kuring Datang

Kuring ngobrol sareng réréncangan Rebecca sababaraha waktos ka pengker, anu ngawartosan kuring ngeunaan tantangan anu parantos dilakukeun di kelas latihan barre na. "Tujuanna nyaéta ngarengsekeun 45 kelas barre dina 30 dinten," saur anjeunna ka kuring. Abdi sanés ahli matematika, tapi angka-angka éta masihan kuring reureuh. "Antosan. Éta hartosna anjeun badé…

Nonfiksi & Sindiran Super Introvert

Ahir Awal: Taun Rookie Kuring salaku Aktor Sora

"Sareng, éta bungkus dina Kesha Charles!" Éta panulis / sutradara / produser Zachary Vaudo anu nganteurkeun potongan hatchet akhir dina polah terakhir kuring salaku pamimpin sétan sareng pembunuh setan cyberpunk usum katilu drama audio horor, The Crow Crow Stories. Ti viewport ti jero soundbooth, kuring ningali pamajikanana sareng sasama panulis / sutradara / produser, Ellie…