Pertengahan 30an Awéwé Kolase
Kantun Hirup Sujang sareng Bobogohan

Pertengahan 30an, Awéwé, Bujang sareng Heboh

Hal terakhir anu kuring maksudkeun nyaéta balikan deui blog abdi kalayan nada anu teu jelas tibatan blog anu sanés. Tapi nalika kuring ningali judul tulisan Vogue.com dibagi dina Twitter sababaraha minggu ka pengker, biskuit kuring janten rada kaduruk. "Kumaha Kuring Janten Jalma Tunggal Tukang Dina Grup Kuring?" Aka, "Pertengahan 30-an sareng Bujang: Naha Kuring Ngantosan Teuing Kanggo…

Hal Anu Pangageungna Pernah

Hal Anu Pangageungna Pernah # 1: GreenBeauty

Taun kamari, dina manah karantina COVID-19, kuring langkung resep kana sumberdaya online perawatan rambut alam. Sumping di bumi pastina masihan kuring waktos tambahan pikeun ngalakukeun éta, sareng kuring terang yén kuring henteu ngan hiji-hijina. Babaturan, kulawarga, batur sapagawean, forum online – ampir unggal tukang rambut anu kuring sadar parantos mutuskeun ngantepkeun kuncen na tuwuh kalayan minimal ...

Budak awéwé calik di tasik
Nonfiksi & Sindiran

Nyandak Blog Deui (aka Wilujeng Taun énggal!)

Salam, sadayana, sareng bagja, wilujeng tepang taun énggal! Saur urang sadayana tiasa satuju yén kami henteu kuciwa khusus ningali 2020 balik. Tapi saha anu terang – panginten sababaraha urang ogé. Kuring terang kami sadayana hoyong nempatkeun 365 dinten terakhir di tukangeun urang, tapi pikeun mastikeun yén kami émut naha kami ngucap sukur pisan pikeun munculna taun anyar,…

brandee dina lotus
Kantun Hirup

Pikiran B Meunangkeun Sababaraha Karya Dilaksanakeun – Deui

Abdi badé ngadamel ieu gancang sareng kotor. Salaku koléktif, urang sadayana parantos ngaliwat hiji taun sakali dugi ka ayeuna di taun 2020. Sacara individual, kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun naon anu anjeun sadayana lalar liwat – sareng perasaan, di luhur tina sagala kajadian. Sedengkeun pikeun kuring sorangan, éta parantos janten cacofony roller coco méntal, émosional, sareng fisik pikeun seueur…

Kaséhatan Méntal sareng Emosi Kantun Hirup

Wilujeng Poé Awéwé Internasional !!!

Abdi hoyong pikir yén Waktu Tabungan Daylight sami resep pisan sareng urang sanés pikeun ngamimitian dinten anu saé ieu-dinten ieu dimana (sanaos urang kedah ngarayakeunana unggal dinten) urang sacara resmi ngagungkeun awéwé dimana-mana. Salaku awéwé, kuring kantos merjuangkeun idéntitas kuring — nyaéta, kumaha kuring tiasa janten awéwé anu pangsaéna? Naha kuring nyobian ...

Sujang sareng Bobogohan

Cara-cara Anu Urang Tanggal

Kumaha kuring bogoh ka anjeun? Hayu atuh itung jalan. Elizabeth Barrett Browning Kuring kuduna sadar baheula yén ngan ukur hal-hal gélo anu lumangsung jam 11 wengi. Pikeun kuring, kuring nyobian ngabijilkeun kasur ukuran-ratu dina kotak payuneun panto payun kuring, nalika kuring ngantosan salah sahiji réréncangan sumping saatos damel sareng ngabantosan abdi…

Ngurus diri Kantun Hirup

2020: Taun Ngabereskeun sareng Transformasi

Pencét di dieu pikeun langsung kana "ngabéréskeun" Taun Anyar abdi! Mangrupikeun wangsit anu pikaresepeun pikeun sadar ogé kana déwasa anjeun yén anjeun lumayan jauh robih, kapribadian, ti saprak anjeun budak. Upami anjeun rapih salaku budak leutik, sacara naluri nempatkeun cocooan anjeun saatos maén, anjeun panginten masih mendakan kasenangan amis dina ngajaga kabersihan éta dina…