Pertengahan 30an Awéwé Kolase
Kantun Hirup Sujang sareng Bobogohan

Pertengahan 30an, Awéwé, Bujang sareng Heboh

Hal terakhir anu kuring maksudkeun nyaéta balikan deui blog abdi kalayan nada anu teu jelas tibatan blog anu sanés. Tapi nalika kuring ningali judul tulisan Vogue.com dibagi dina Twitter sababaraha minggu ka pengker, biskuit kuring janten rada kaduruk. "Kumaha Kuring Janten Jalma Tunggal Tukang Dina Grup Kuring?" Aka, "Pertengahan 30-an sareng Bujang: Naha Kuring Ngantosan Teuing Kanggo…

Kaséhatan Méntal sareng Emosi Kantun Hirup

Wilujeng Poé Awéwé Internasional !!!

Abdi hoyong pikir yén Waktu Tabungan Daylight sami resep pisan sareng urang sanés pikeun ngamimitian dinten anu saé ieu-dinten ieu dimana (sanaos urang kedah ngarayakeunana unggal dinten) urang sacara resmi ngagungkeun awéwé dimana-mana. Salaku awéwé, kuring kantos merjuangkeun idéntitas kuring — nyaéta, kumaha kuring tiasa janten awéwé anu pangsaéna? Naha kuring nyobian ...

Sujang sareng Bobogohan

Cara-cara Anu Urang Tanggal

Kumaha kuring bogoh ka anjeun? Hayu atuh itung jalan. Elizabeth Barrett Browning Kuring kuduna sadar baheula yén ngan ukur hal-hal gélo anu lumangsung jam 11 wengi. Pikeun kuring, kuring nyobian ngabijilkeun kasur ukuran-ratu dina kotak payuneun panto payun kuring, nalika kuring ngantosan salah sahiji réréncangan sumping saatos damel sareng ngabantosan abdi…

Ngurus diri Kantun Hirup

2020: Taun Ngabereskeun sareng Transformasi

Pencét di dieu pikeun langsung kana "ngabéréskeun" Taun Anyar abdi! Mangrupikeun wangsit anu pikaresepeun pikeun sadar ogé kana déwasa anjeun yén anjeun lumayan jauh robih, kapribadian, ti saprak anjeun budak. Upami anjeun rapih salaku budak leutik, sacara naluri nempatkeun cocooan anjeun saatos maén, anjeun panginten masih mendakan kasenangan amis dina ngajaga kabersihan éta dina…

Kantun Hirup

Naon anu Kedah Laksanakeun Nalika anjeun Henteu Terang Naon Anu Kedah dilakukeun

Mangrupikeun pernyataan yén paruh kadua taun 2019 ngagentos sababaraha kali anu kuring henteu disangka. Kuring nangtung di sababaraha jalan persimpangan anu kuring henteu leres-leres teu kendali. Teu sangka kuring nanganan sagala cara ku cara anu pangsaéna, tapi hal-hal mimitina sigana moal ningkat. Urang sadayana parantos aya dina kaayaan sapertos kitu. Naha kuring dina hubungan anu leres ...

Nulis Prompts

Nulis Ajakan: Portal

Dinten ayeuna mangrupikeun dinten Nick Drake sapertos dinten – sapoé nalika anjeun jalan-jalan panjang, liren nyandak hobi anu anjeun janji pikeun diri anjeun anu bakal bérés, néwak anu dipikacinta ku inuman anu raoseun ... sareng maca carita-carita leutik anu pikaresepeun diideuan ku anca, citra surealis. Kuring rada telat saprak ngeposkeun ajakan panulis terakhir kuring. Kuring miharep anjeun maca sareng nikmati,…

Dina Nulis

NaNoWriMo, Ieu Kuring Datang

Kuring ngobrol sareng réréncangan Rebecca sababaraha waktos ka pengker, anu nyarioskeun kuring tentang tantangan anu anjeunna laksanakeun di kelas latihan barre na. "Tujuanna nyaéta ngarengsekeun 45 kelas barre dina 30 dinten," saur kuring. Abdi sanés ahli matematika, tapi angka-angka éta ngajantenkeun kuring lirén. "Antosan. Éta hartosna anjeun kedah ngalakukeun sahenteuna dua ...

Nonfiksi & Sindiran Super Introvert

Ahir Awal: Taun Rookie Kuring salaku Aktor Sora

"Sareng, éta bungkus dina Kesha Charles!" Éta panulis / sutradara / produser Zachary Vaudo anu nganteurkeun potongan hatchet akhir dina polah pamungkas kuring salaku pamimpin sétan sareng pembunuh setan cyberpunk usum katilu drama audio horor, The Crow Crow Stories. Ti viewport ti jero soundbooth, kuring ningali pamajikanana sareng sasama panulis / sutradara / produser, Ellie Collins, turun dina korsi na